Fan va skönt de känns nu...

Allting börjar sätta sig, känslorna e tbx på rätt plats i skalle o hjärta, jag har diskat, varit o tränat och är nu helt skönt utmattad och tänker unna mig en kväll framör teven med ett par citrusfrukter... o kommer förmodligen slockna där..

Så.. På återhörande=)

Puss...

E så jävla rädd just nu..

Vaknade precis upp efter denna omtumlande natt, me svullna ögon o totalt utmattad. O just nu känner jag bara ingenting, bara totalt jävla tom. Alla starka känslor bara inte finns där längre. O de gör mig verkligen totalt livrädd... Har jag tappat de? kommer de inte hålla? kan jag inte?men ja kanske bara behöver ladda om.....

Vändningen!

Vet inte riktigt var jag ska börja, känslorna bara svallar o allting bara snurrar, men är ändå så otroligt klart. Jag har de senaste veckorna genomgått nån form av process, där små saker har vävts samman till nånting för mig gigantiskt, är så förundrad över meningen me allt, me alla man träffar, hur slumpmässigt eller ödesmättat allting helt plötsligt kommer till en i rätt ordning tom. Ska försöka börja från början. Jag har under flera års tid missbrukat sex, som ett substitut för känslor, rädslor eller vad de nu må vara. Jag har sårat människor på vägen, blivit sårad själv, blandat ihop känsloro sänkt min självkänsla till i de närmaste obefintlig. Har de senaste veckorna som sagt funderat väldigt mycket o på nåt sätt har min kropp sagt ifrån o ändrat attityd. Vill inte jaga längre, vill inte låtsas mer o har gått från klarhet till klarhet efterhand. Här kommer vi nu till biten om mitt celibatlöfte som inte är så allvarligt som de låter, utan mer än känsla av att ska de va så ska de va på riktigt. Jag vill verkligen inte mer. Inge lek, inge låtsas och den stress jag haft nom mig har plötsligt lagt sig. Jag vill egentligen fortfarande samma saker i livet, men stressen o nå dit har blåst bort. Kulmen på resan nåddes nog ikväll, o nu har jag i 4 timmar suttit o gråtit o skrattat, haft ångest o rädslor o insikter om vartannat, helt plötsligt försonats me ett ex som knappt pratat me mig tidigare, o hon har verkligen gett mig vad jag behöver, så ja vill bara säga:

Helene, jag älskar dig av hela mitt hjärta på de vis som nog just nu bara vi förstår. Du kommer alltid finnas med mig och jag är grymt tacksam över att livet fört oss samman, även om de blev på den bumpiga väg det blev... Dina insikter har blivit mina sanningar, du har lett mig på rätt väg o förklarat samt förlåtit mina felsteg. Allt blev så klart ikväll. Att allting har en mening och att vi verkligen finns här för o lära oss av varandra. Skulle kunna börja skriva poesi för din skull. tack! Kan inte riktigt förklara vad som hänt, allt har bara fått en annan och större innebörd. Till och med sex har fått en underordnad betydelse, även om ja hoppas att jag i fortsättningen oxå kommer älska de me samma passion o glöd som jag alltid gjort. Jag är medveten om att Rom inte byggdes på en dag och at det är lång väg kvar och samtidigt som jag är jävligt skraj för mina nyfunna känslor och tycken så känner ja mig så lättad o full av tro. Från sexmissbrukare till religionsfri munk e ju ändock ett steg. Nej, ja känner verkligen att jag inte riktigt får ur mig de ja vill säga, får nog försöka me en ny version en annan dag.... just nu är jag bara.... glad o tacksam=)

puss...

Dagens fråga:ehuru människor i allmänhet ogillar att andra människor "släpper ut" sin naturlighet i form av t.ex. metangaser.

Att naturligt beteende inte gillas av människor är inte det enda paradoxala. Människan är till exempel det enda djuret på hela planeten som inte tycker om sin egen lukt. Exempel på detta är att hundar och katter gärna tvättar sina ädla delar med tungan. Dessutom luktar dem varandra i ändan, medan människor som uppvisar samma beteende och dessutom stinker armsvett är föga populära bland andra människor.


Helene Frågar:

hur ofta uppvisar människor detta betende?

Frasse svarar:
Det är väl i de närmaste en helt korrekt beskrivning av när vi har sex!

tack Torsten för frågeställningen


Klart du får va min tjej!,

Men ja måste få va med andra oxå. Jag är en konstnärssjäl. Kontroversiell...

Kära Dagbok...

Idag har ja sovit lite för länge, vaknat lite för sent, skitit i o gå till gymmet som ja bestämt lite mycke o funderat bara lagom.
Sen så har jag funderat mer, lite väl mycke, pratat med en bunt ex o lärt mig lite läxor. Tänker lite på sex men är fortfarande inte sugen på o ligga. Ätit Lunch till frukost, ciabatta till lunch o kex me ost t kvällsmat, handlat godis och spelat tevespel. Inte nu men sen så blire läggadags igen, för o se om de blir en bättre dag imorrn.. Sov sött..ses i morrn..

puss..

Jag har spöat 118 100!!

Ni vet reklamen.. där man kan sms:a o fråga precis vad som helst.. ( har ni förresten provat o skicka frågan "vad är en rosa socka?" Lovar att de svaret e värt besväret. Men va får man om dom inte kan svara? Jag har iaf lyckats. En sen natt här hemma i sängen så förundrades ja över gamle 80-tals urläckre Miami-vice-snut Crockett alltid lyckas o sneaka runt i sina vita kostymer, rullandes över gräsmattor, badandes i blod utan o aldrig någonsin få en fläck??? Så jag ställde frågan: Hur många vita kostymer gick åt under inspelningen av Miami Vice: Fick efter 2 timmar svaret: Vår tjänst är mkycket populär och vi tackar för ditt tålamod. Vi kommer att besvara din fråga så fort vi kan. 2 dygn senare kom nästa svar: Din fråga är placerad i vår internkö och kommer ta lite tid att besvara. Tack för att du väntar. Nu... drygt en vecka senare så e de knäpptyst. Har ja lyckats o bräcka dom? Kommer jag vinna ett pris nu, eller kan jag stämma dom för felaktig marknadsföring? Tacksam för inlägg från advokater och ev. mc-klubbar....

Puss...

Varför e vi så beroende av krångel??

Frågan kom ju upp, så nu måste vi nog diskutera den. Kvinnor och män är ju extremt olika o tror de e mkt av de som gör de hela så intressant. Uppenbart blir lätt tråkigt, precis som just slentriansex. Jag kan bli totalt galen av de, dejtade en flicka för ett tag sen, de krångligaste ja varit med om, o fy faan va intressant de blir, tom så intressant så man hittar på känslor som inte finns, när jag blev dumpad rusa extremk mkt känslor fram, men de va nog lika delar intressant krånglighet och kärlek till situationen, har vart så förbannat stressad över o nå dit jag vill i livet att de gåt till överdrift. Tycker jättemycket om fröken i fråga, då vi varit vänner en längre tid, en så mkt egentlig kärlek fanns nog inte även om jag inte ska sticka under stol med att jag var intresserad av o utforska vidare möjligheter. Kommer återkomma till detta et par ggr till känner jag. Men som sagt, man vet ju inte hur bra man har det förrän man haft de värre, och en relation utan svängingar, upp o nergångar, tveksamhet, oro, lycka och försoningssex skulle nog bli rätt tråkigt i längden. Som en kompisrelation men utan de privillegier de medger. Och man uppskattar nog inte de små lyckoämnena här i livet om inte krångligt fanns.. så kontentan är nog iaf... att jobbigt är de men ändå en nödvändig ingridiens för o leva o va lycklig=)

Puss...

De e inte ens fel att två träter!

-De e inte ens fel att två träter...

Gifta män e kärringar...

Och jag tänker härmed bevisa det: 1 make(man) + 1 maka(kvinna)= 2 äkta makar(kvinnor).

Ytterligare bevis finns i talesätt: Jag har då aldrig sett på MAKEN. Borde betyda att sen han blev make så har han inte synts till. lr?

1 strumpa saknas: Vilken? jo MAKEN!! Naturligtvis han som är borta o inte finns mer!!

MAKA på dig: sägs både till kvinnor och makar?? nu va vi där igen..

O tjata inte emot nu.. de e ingen idé...;)

Puss...

Okej då..

Stannar väl lite till då. Men mår riktigt piss ida, så kommer de nåt senare så e de nog negativt.. lr så har nån av er lyckats o pigga upp mig;)

puss...

Så va de dags igen...

Slut på ledighet o elände, dags o jobba igen. Så nu får ni klara er utan Frasse i nästan en vecka.. Lovar dock o komma tillbaka full me energi o me förhoppningsvis mer förvirrade tankar;) på återskrivande=)

Puss på er...

Ibland gör man verkligen saker jobbigare än vad dom är

Nu är jag, 12 minuter senare färdig me eländet. Blev skyldig farbror staten 8 kronor, så kom inte o säg att jag inte bidrar;)
Livet e greit igen=)=)=)

puss...

o ja som va på så bra humör

Hade fixat allt, städat, betalat räkningar, gjort lönerapporter.. Bara packning kvar egentligen..
så får ja se de där jävla datumet:S MOMSDEKLARATION!!! O naturligtvis så innehöll ju november
 av nån konstig anledning en djävulsk hög me papper.. jaja.. nu vet ni va Frasse gör ikväll iallafall..
Kondoleanser mottages tacksamt..En sån vill jag ha i försenad julklapp:P:P

puss...

Frasse is back on track,

pigg o kry, me en kliande känsla i fingrarna. Inte ett skit synd om mig nu faktiskt, sjukan borta, jobba igen på lördag, Lyon va de ja.., min näst sista fodring från 2008 har äntligen kommit in på kontot, fått samtal idag om lite mer jobb ganska snart. Ska de äntligen vända nu?? För de e ja fan värd=) Så nu kör vi så de ryker igen:P Beware 2009... Here i come:P

Puss...

varför...

vågar ingen av er erkänna att ni vart inne på länken frasse.naken?

Jag förstår mig inte på kvinnor!!

Och bara det i sig torde väl bekräfta min sexuella läggning. Blir förvirrad. Allting är svart eller vitt, det ena utesluter alttid de andra. Vill jag ta dig brutalt bakifrån o spruta dig i ansiktet så betyder det automatiskt att jag inte älskar dig. Utan bara är ute efter sex. som e så fel. men ändå så rätt. Ibland. När man påpekar dessa saker för en kvinna så har jag naturligtvis helt fel. Då är det annorlunda. När man pratar om det. Så länge man inte hamnar i det. Antingen så visar jag ör lite känslor, då drar ni.. Eller för mkt känslor.. då drar ni oxå. O gränsen är inte konstant, den är dynamisk. Kvinnor är dynamiska. Vilken idiot uppfann detta ord? Så att kvinnor världen över kunde missbruka de så totalt? Och hur funar det? Nu kommer jag få på pälsen ordentligt men.. Kvinnor njuter mer av sex än män gör. Det hörs.. märks.. och bara är så. Ja har inget emot att de e så.. Älskar ju de fakitskt. Vill ni ha bevis? Får män multipla fontänorgasmer? så vi inte kan stå på bena? Så vi inte vet var vi befinner oss? Och varför är de då så att vi alltid är mer angelägna.. om o belägra den där lilla guldklimpen som ni så hårt sitter på? Förstår att man inte kunnat ge män o kvinnor samma drift, för då hade vi ju varit överbefolkade och nersmittade med varenda sjukdom som finns.. Men de borde ju varit tvärtom? eller? Man kanske inte kan ta ifrån jägaren rätten o jaga. Då kanske vi hade blitt kvinnor allihopa med hjälp av evolutionen.. Ska sluta nu.tappat tråden.. Men fan va ja på nåt motsägelsefullt vis älskar er!!

Puss...

fick lite inspiration..

till en anekdot om just de här me lite sex o mkt sex.. o huruvida man behöver mindra om man får lite o tvärtom. Alla verkar ju överens om det, men få verkar förstå o implementera de. Tänker på en gång för massa år sen när jag och en kompis skulle just på finlandskryssning. Vi levde bägge 2 i ganska dåliga relationer och hade väl ungefär inte haft sex på c:a 3-4-5 veckor. Men när vi satt på bussen o prata om de så visade de sig att både min o hans sambo hade satt på oss nåt in i helvete hela natten före.. Givetvis så var väl tanken med detta att vi inte skulle vara så sugna på o vara otrogna, o precis som nu konstaterats så vart ju effekten helt motsatt. Efter en sån natt o inte någonting på veckovis innan så halta vi ombord på båten som 2 brunstiga tjurar. (behöver jag ens säga att ingen av oss var otrogna)(förmodligen...) men o befinna sig idet tillståndet bland så mycket lust o snusk så blev ju resan ett sådärnt minne,) så... Nu va de bevisat;)

puss...

höjer nivån till bullmorseblogg

o publicerar ett fantastiskt recept på "Frasses Äggburgare":( o med lr utan ägg har ju tydligen inget me mat o göra;))

2 skivor pågens Äntligen stekes i stekpanna, en på tallriken, sen hamburgerdressing, sedan vändstekt ägg med salt och cayennepeppar, toppa sedan med majonnäs o den sista brödskivan.

Serveras fördelaktigt med kall pilsner..
puss...

va underbart...

att när man ligger sjuk o trött o eländig o har en hungrig son o utfodra.. att hela frysen e full av micro-färdiga pannkakor från kära uncle dafgård:P

Varför fastnar man rätt var det är bara..

för vissa människor? Jag gör det hela tiden, o kan aldrig peka på varför. Det brukar alltid visa sig tillslut att vi har liknande erfarenheter, gått igenom ungefär samma saker. Men det vet man ju inte då, trots att de bara skriker i hela kroppen att man på nåt sätt hör ihop. Utan att man ens träffats. O utan att de har med utseende, fysisk attraktion eller vad som helst. att göra. Men man känner sig nästan kär. På nåt platoniskt sätt. Har hänt mig här.. och det hände på nyår.. o de händer titt som tätt. Får en känsla av att man redan känner varandra sen tidigare. Kan nästan tala om vad personen ifråga vart ute för. När jag mådde som sämst hade jag en enorm förmåga o "känna" saker. Kunde bara sätta mig ner med någon o i princip berätta hela deras livsstory. Va rätt häftigt samtidigt som de var skrämmande och tog på krafterna nå grymt. Men fan va jag gillar er, alla ni speciella människor som verkligen fått en liten speciell v.i.p-plats i mitt hjärta. Kommer följa er så gott jag kan i fortsättningen oxå, o ni dyker ofta upp i mina tankar, även om vi aldrig pratar längre. men.... E de bara jag???

Puss...

Nu börjar ja snart känna mig ila till mods...

för när jag nu för ungefär 11:e gången öppnar babesontour´s blogg för o se om nåt är uppdaterat möts av frasen: vill du knulla med mig? börjar förstå hur ni känner er flickor så ja ska va snäll o hoppa anmälan om sexuella trakkasserier..

puss...

I brist på sex..

har jag nu käkat en halvliter glass.. Hjälpte varken mot de eller bristen på närhet, uppmärksamhet eller min totalt urkassa ekonomi.. men gott va de=)..

puss...

Jaha här ligger man...

sömnlös.. funderande.. men vet inte riktigt vad ja ska skriva om.. Mkt som rör sig i skallen just nu. äh ja får återkomma...

puss..

Mer bilder!!

ja de här verka ju som en riktig succé, känns ju roligt:S Vill ni se mig helt naken så titta under länkar!!


Håll till godo! puss....

Äntligen!!!

Så finns nu den efterfrågade bilden uppladdad i cykelbyxartikeln.. Håll till godo!

Puss...

Å ni kvinnor snackar om o föda barn...

Ja nu har de hänt igen. Ligger i den värsta influensan mankind någonsin har upplevt. Och då menar jag verkligen den värsta. Ingen liten kräksjuke-släng som Mona hade häromdan. Här snackar vi riktig elefantsjuka. Att gå från den manlige man jag vanligtvis är till att va så patetiskt ynklig som bara en riktig karl kan bli, det tar på både krafter, manlighet o självförtroende. Emma du snackar om o va trött o öm o ha skavsår. ojoj.. De finns bara en människa det är riktigt synd om just nu.. Och det är JAG..

ingen puss idag inte..

Mit livs första blogg (lite gammalt)

blabla blablabla.. idag var ja och min hund ute o rastaee oss, han bajsade 2 rejäla hekton som jag plockade upp i en för ändamålet avsedd svart plastpåse i lagom diameter för att trä över handen, vränga ut o in och använda utan risk för hud-bajskontakt.. ja disposerade sedermera den svarta påsen i ett för ändamålet avsedd avfallscontainer.. vi promemerade sedan vidare för att passera tanten på bänken och de sedvanliga "juckandet" mot hennes ben.. måste lukta gott den kvinnan, förmodligen lätt inkontinent.. o imorrrn så e de en ny dag o då återkomme jag med nya spännande händelser i mitt liv.. bla bla.. over and out..


Kvällen(lite gammalt)

torsdag, 23 augusti 2007 vid 21:27

enligt önskemål fortsätte jag mitt bloggande, kul att så måpnga är intresserade i mitt spännande liv.. ikväll har jag ätit en i specialanpassad rostfri dubbelugn med stenbotten bakad italiens maträtt, s.k. pizza. den pizza jag för dagen enligt humör och tillfällig smaklöksönskemål valde bestod av deg, gjord på vetemjöl bland annat, tomatsås, förmodligen gjoord på krossade tomater odlade någonstans där solen infinner sig mer än 8 timmar per dygn och har en medeltemperatur över 20 grader celsius. ovanpå det i strimlor c:a 1-2 cm riven ost gjord på äkra mjölk från äkta kor hos en äkta svensk bonde, bacom, från en glad gris, och sist men inte minst cayennepeppar, en stark frukt som växer i södra chile och sedan, torkas, mals och tillreds till ett rött pulver som svider i ögonen och på ollonet om man har de på fingrarna när man tar påsig själv och olika kroppsdelar.. det var jättegott... kram och god natt från er spännande vän med sitt spännande liv här i cyberrymden.


Belgiska skinkor eller spyor (lite gammalt)

28 augusti 2007 kl 13.57-13-59Befinner mig i skrivende stund på en rastplats i Belgien, med det i ämnet så tilltalande namnet Spy! Därför kommer dock detta inte publiceras nu utan i övermorgons morgon.. lr ja.. när du läser de så är de ju idag för dig, och även för mig när du tänker, va invecklat det blev. Så i övermorgons morgon är egentligen idag kanske?? Hur kan det vara tisdag på fredag? Kan någon konkurrent till kronfågel ha ett finger med i spelet tro? Nån som aldrig vill ha fredag?
Jaja, åter till ordningen. Har sedan klockan 02 i morses avverkat en c:a 75 mil från Någonstans i bordeaux-trakten i jakten på o komma hem nån gång. Ja i alla fall....
Skulle då försöka mig på och inta en delikat måltid på restaurant AC här i Spy, och jag har tagit mig friheten att ändra menyn åt kocken till så som följer.

Steak-Le Boef

Ett alldeles utmärkt stycke ryggbiff som vi med omsorg har undlåtit oss att varken marinera eller på annat sätt, ex.vis med kryddor och dylikt, förändra ursprungssmaken på, för att med några hastiga vändningar på stekbordet medans kokerskan tjatar om vad du vill ha för sås och vilka grönsaker, stekas till någonting i alla fall nästan ätbart. Även mörningen har vi omsorgsfullt tänkt på genom att dunka den i diskbänken, dock endast på en sida, allt detta för att smaken skall i mångt och mycket likna papper, ni vet den sorts papper som sitter på baksidan av kollegieblock(den tjocka biten som är gjord av returpapp)
Till detta serveras för att du inte ska kunna gissa ursprungslandet totalt sönderkokta grönsaker och en igår tillredd grillad tomat, samt en bearnaise-sås som skall få dig som svensk att uppleva något helt nytt, kanske inte bättre, men dock nytt.

Vid intagandet av denna kulinariska upplevelse väcks ju helt naturligt ett antal frågor i mitt huvud.. Skall ja bli kär i kokerskan föratt hon så snitsigt gav mig en köttkniv, ni vet en sån me tänder.. Är den så seg enbart föratt man skall göra av med så mycket energi så man blir hungrig igen och inhandlar någon av deras svindyra men skitläckra bakverk eller kakor?.. Vad är de för fel på mig, ja kunde ju faktiskt haft ett normalt jobb och suttit hemma vid köksbordet och avnjutit mamma scans köttbulllar med makaroner?

Ja och efter detta kalas som gick loss på 17 euro så e vi nu tillbax i hytten, där kvällen skall fortsatt avnjutas på det enda tänkbara sätt, när man sitter ensam i 16 timmar utanför en shellmack, nämligen med dom tre P:na...

Pilsner, Pringles och Porrfilm.

På återhörande mina kära konfirmander... tjingeling

P.s. Bidrag i form av Matlådor emottages tacksamt och kan sättas in på Radiohjälpens postigrokonto 19 1950-6. Märk Burken "Frasse"

P.s. 2: hur fan kan man stava köttbullar med 3 L???

Lösningen på de små problem som inte kan botas med sex-cykelbyxor

Problem: Är helt enkelt för fet, lika bra o konstatera de, lögner o ursäkter hjälper mig inte.
Lösning: Göra nåt åt de såklart. Börja använda de där jävla gymkortet som jag spendrat mina surt förvärvade slantar på varje månad i ett år...
Utförande: Börjar lite lätt med o bättra på konditionen. Hatar o cykla, provade crosstrainern men gick som en cheeze-doodle i en vecka efter, så löpning på band får de bli. Och det är väl här de stora moment 22 infinner sig. Ska ju springa för att jag är för fet.. men konstaterar att det är så jävla illa så jag får skavsår mellan låren... så då går de ju inte o springa.. Och jag lär inte bli bättre av och inte springa.. så då får jag ju iaf skavsår.. o kan inte springa.. hmm....
Men skavsår är ju uppfinningarnas moder har jag hört. Så nu hör jag en röst inom mig säga.. Frasse: Du måste köpa cykelbyxor!! Jag blir livrädd o tänker att jag aldrig kommer få ligga mer i hela mitt liv, men sen.. vafaan, de krävs ju en hel del manlighet för o bära upp ett par dylika.. De klarar jag.. Och Mona: Jag är tillräckligt säker i min sexualitet oavsett vad du tror, så det utgjorde faktiskt inget problem. Iväg till affärn.. Som tur är så e Morsan butikschef så att vi lixom kan smyga undan lite och jag slipper prata me nån snokig expedit. In i provhytten.. hjärtat bultar.. ser nån? Drar på mig och... DOM SITTER JU SOM STULNA=) Och dessutom så funkar det=) No more skav, bye bye feta lår=)=) Däremot så tillhör jag nu den kategorin män som smyger sig in i ett hörn i omklädningsrummet, tittar sig omkring så ingen kollar, drar snabbt på mig mina.. ja ni vet vid de här laget.. ett par shorts uppepå(känner mig fortfarande jävligt löjlig trots att ingen ser men) sen sträcka på sig, ta på stora självförtroendet o bredaxlat vandra ner bland muskelbyggande pulvertrillare.....
Mitt liv är iallafall räddat, tack du märkliga man eller kvinna som uppfann detta råsexiga mode....

Puss...

P.S Vill ni ha en bild här?? D.S

Ja här kommer den...


När fan ska vi börja ta ansvar för oss själva??

NU har de hänt igen.. Ytterligare en bekant avled på nyårsdagen i hjärtinfarkt, 59 år gammal.
Han var ingen nära vän till mig, utan en bekant till en bekant, så hans död påverkar väl mig inte nämnvärt, mer än att de dock är tråkigt, han var en kul prick att tjöta lite skit o driva med när tillfälle gavs. Dock är han ju någons far, någons man.. Så en tanke går från mig till hans familj och nära...

Det får mig dock o tänka, på hur fan de samhälle vi lever i fungerar. Vi uppmanas dagligen att skänka pengar till forskning, äta kolesterolsänkande smör, dricka diverse bakteriefylld yoghurt o.s.v.... Och visst, det är hedervärt o lätta på plånboken för att Ulla ska få behålla sin Assar, men mest e de nog för o döva vårt egna gnagande samvete, men säkert oxå lite för att kunna försäkra oss om att: Händer de mig så kommer ja ju nu kunna överleva. va bra!
MEN...... Hur fan vore de om Assar istället tog lite ansvar för sitt eget liv och istället för o fortsätta trycka i sig sina feta ostmackor och nu kunna ta tre istället för 2.. för då sänker vi ju riskerna ännu mer.. När ska vi inse att vi inte löser problemen genom samvete, smör o yoghurt utan ENBART genom o ta hand om oss, leva o äta sunt!! Ju mer bra lösningar det kommer på marknaden, desto sämre kan vi tillåta oss att må. Jag tänker iallafall ta ansvar för mitt liv o jag hoppas du gör de samma!

Byt för fan inte bröd, smör, yoghurt och välgörenhet- BYT LIV!!

Lyssna på Ditt hjärta-och Frasse

Inlägget om cykelbyxor

kommer författas vid senare tillfälle, för just nu e skallen full av viktigare funderingar..

puss

Fan va dum i huvvet man e...

Skulle ju som sagt t gymmet en sväng.. Jag har precis varit ute o startat bilen så den får bli lite varm o go i c:a 20 min.. Sen ska ja iväg.. Till saken hör det att jag har via genväg övergrusplanen c:a 3-400 meter dit... o tänkte väl framme avverka 5 km på löpbandet... så snälla-FÖRKLARA för mig hur fan man e funtad???? Min ursäkt är iallafal att jag kan bli förkyld av o gå hem i kylan nyduschad ( o särskilt vått hår verkar ju va ett problem för mig:S)

Puss

Kontaktannons!!-favorit i repris..

Ja va säger man.. Jag antar att jag tvingas stå för det jag sagt: Jag vill verkligen gifta mig någon gång o finns DU så skulle de göra saken mycket lättare=)

Va kåt glad o tacksam

rotsug, svälj o ta den i röven.

Sluta gnäll, tvätta me glädje o uppskatta

O mat kan vi laga själva.. De e suga vi inte klarar av..

Vi hörs=) Puss...


Allt handlar om sex!!

Ja detta var nog egentligen oundvikligt.. För i grund o botten så e de nog så.. på gott o ont=) Efter av söta Emmas initiativ o publicera min kontaktannons så är jag nog rätt dömd till en viss kategori pojkar.. tydligen sådana som egentligen ingen vill ha.. men verkar tillräckligt spännande för o prova iaf, o eftersom svaren haglat så får jag nog  publicera den här oxå vid tillfälle... nåväl.. Alla e erade i alla former (frustrerade, konfunderade, kopulerade?? ) Inte så konstigt att vi har lågkonjunktur egentligen. Detta underbara, men ack så känsliga, men ändå nyfikna o intressanta.. Ingen låter bli o läsa, alla undrar, alla vill ha, ingen vill att de ska hända nån annan.. De e fantastiskt om vi e bra i sängen o sexuellt frigjorda, så länge de inte har blivit så av erfarenhet o lättja..
Men fantastiskt e de, o utan klarar vi inte hålla humöret uppe speciellt länge, få känna den underbara känslan av o se en annan människa njuta av de ja gör. ge sig hän o släppa spärrar..ge de intimaste av känslouppvisning man kan ge.. Bättre medicin mot allt finns nog inte.. få ligga o frusta helt utpumpad efteråt.. (om man nu e så smart så man ligger me nån som man verkligen vill titta i ögonen efteråt.. som e lika vacker som innan..om inte vackrare..) Min enda tanke är. hur kan de va så motsägelsefullt, dubbelmoraligt, fult o fint på en gång??
Nä gott folk( o annat löst) nu ska iallafall jag ner på gymmet o göra ett tappert försök att med substitut bota mina frustrationer=)

Puss....

P.S. Den politiska sensmoralen var att vi måste knulla oss ur lågkonjunkturen!! D.S

Trubadurens funktion i samhället-förbannade jävla tevespel..

Ja, va säger man.. Som genom tiderna största partyupplivare, alltid efterfrågad på varje fest. - Du måste komma, de blir inget roligt annars!! till o ha blivit brädad av playstations, wii´s, o diverse dvd-spelare, karaokemaskiner, singstars o guitar heros.. Vart fan e världen på väg? Vart tar jag vägen me min gamla gura? Hur får jag nu den uppmärksamhet jag så väl behöver och vant mig vid? Visst spöa skiten ur alla i singstar i all ära.. Men den påverkan på kvinnor som titta i ögonen, dra ett par mollackord o ett par slitna klyschor har.. den går inte o ersättas me virtuellt jabba-jibbish.. Ska man vidareutbilda sig till Kärleksingenjör, psykolog(iofs redan diplomerad -pat) Jag är förvirrad.. Loppet är kört.. Handduken kastas in o vita flaggan hissas.. Jag erkänner mig härmed besegrad!! 

Vi skrivs../F

Hemlisar!!

Alla ni som vet om att vi har hemlisar ihop och inte vill att dessa ska publiceras är varmt välkomna att lägga in ert veto mot detta. Innan kl 20:00 ikväll.. Sen tar jag inget ansvar för vad som sägs... då hänger vi allt o alla=)

jaha.. då va de dags då..

Frasse ska börja blogga. Varför ska Frasse börja blogga? får ja fundera på den? mkt frågor nu? vi får väl se vad som händer här i framtiden.. Och till alla mina fans(hrmm..mitt ENDA fans) Helene.. fan ta dig om jag råkar lämna ut för mkt av mig själv nu;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0